18-03-2019

We zijn 'On Air'

Hoera! Daar is ze dan! Onze nieuwe website.

Het bouwen van de website is een tijdje een moeilijk onderwerp geweest. Projecten en producties kregen telkens voorrang. En die website? 'Die komt wel...'
Tot nu! Vanaf nu vindt u niet alleen op social media een impressie van Nieborg Stage Equipment maar ook via onze eigen website brengen we u graag op de hoogte van onze producties.
Op de homepagina ziet u in één oogopslag al hoe ons bedrijf in elkaar zit. We zijn trots op de referenties die we daar al in hebben mogen vullen. Maar ook de eerste onderdelen van ons portfolio kunt u daar vinden. 
Wekt dat uw interesse? Navigeer dan bovenin naar de portfoliopagina. We hebben al tot ongeveer een jaar terug aan items toegevoegd!
Op onze dienstenpagina vindt u meer informatie over wat Nieborg Stage Equipment voor u kan betekenen.
Via nieuws en contact blijft u verbonden met producties die we doen.

Zoals al benoemd is het maken van de website al een tijdje een moeilijk onderwerp geweest. Precies een jaar geleden lanceerden we ons nieuwe logo, de website is daarna blijven liggen. Totdat ik een paar maanden geleden met Julian bedacht hoe de site er ongeveer uit moest gaan zien. Dat hebben we stap voor stap uitgewerkt en zie hier het resultaat! Veel dank daarvoor dus voor mijn broertje en applicatie-ontwikkelaar Julian Nieborg.

<<     >>
Delen